„Siekiame, kad visos mūsų parduotuvės būtų kuo patogesnės klientams ir jose dirbantiems darbuotojams, todėl investuojame į jų pertvarkymą. Pradėtus tinklo parduotuvių atnaujinimo darbus ir investicijas tęsime ir 2014 metais. O naujas parduotuves atidarysime tik ten, kur jų labiausiai trūksta“, - pranešime cituojamas įmonės generalinis direktorius Arūnas Zimnickas.

Planuojama, kad naujos „Maxima X” parduotuvės duris atvers Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Kelmėje, Šiauliuose, Visagine. Atnaujinti ketinama Vilniuje, Kaune, Kuršėnuose, Panevėžyje, Pakruojyje ir Mažeikiuose veikiančias tinklo parduotuves.

Dalis suplanuotų investicijų bus skirta patogioms darbo vietoms įrengti: erdvesnėms pagalbinėms, darbuotojų poilsio, maitinimo patalpoms, darbo vietose esančių baldų, įrangos, darbuotojų uniformų atnaujinimui ir kt.

2013 metus „Maxima LT” užbaigė turėdama 229 veikiančias parduotuves Lietuvoje. Per 2013 m. investicijos į esamų parduotuvių atnaujinimą ir pertvarkymą bei naujų statybas sudarė apie 87 mln. Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)