Naujoji „Maxima grupės“ valdybos pirmininkė bei generalinė direktorė A.Voverė VP grupėje dirba nuo 2004 m., karjerą pradėjusi „Maxima LT“ komercijos vadybininke. Jau trylika metų grupės įmonėse A.Voverė eina vadovaujančias pareigas. Nuo 2022 m. kovo mėnesio buvo paskirta vadovauti „Ermi group“ bei „Ermitažui“, iki to dvejus metus vadovavo „Maxima International Sourcing“.

„Maxima grupės“ valdybą sudarys Agnė Voverė (pirmininkė), Tomas Rupšys, Arūnas Zimnickas, Karolina Zygmantaitė, Edvinas Volkas bei Petar Pavlov.

„Ermitažo“ bei „Ermi group“ direktoriumi ir valdybos pirmininku tampa Mantas Tulaba. Pastaruosius pusantrų metų „BIOK LAB“ pardavimų, o vėliau rinkodaros vadovu dirbęs M. Tulaba, prieš tai daugiau nei devynerius metus dirbo VP grupėje, aštuonis iš jų – „Ermitažo“ komercijos skyriuje, kuriam nuo 2018 m. dvejus metus vadovavo.

Nuo 2018 m. VP grupėje dirbęs ir pastaruosius dvejus metus vadovavęs „Maxima grupei“ Mantas Kuncaitis grupę palieka. M. Kuncaitis teigia, kad dėl tolimesnės karjeros spręs po pertraukos.

„Paskutiniai ketveri metai buvo itin intensyvūs, kupini iššūkių bei galimybių. Šiuo metu norisi padaryti trumpą pertrauką, o tuomet spręsiu dėl fokuso grupėje ar už jos ribų“, – teigia M. Kuncaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją