Visi Latvijos įmonės darbuotojai bus išlaikyti, o gamybos veikla – tęsiama, užtikrinant produktų tiekimą klientams Latvijoje, pranešė „Mantinga“.

„Dviejų gamyklų sinergiška veikla leis dar geriau tenkinti klientų lūkesčius bei plėsti atvėsintų gaminių segmentą,“ – pranešime sakė „Mantingos“ grupės vadovas Mantas Agentas.

Pasak jo, Latvija yra didžiausia įmonės eksporto rinka – čia atkeliauja apie 20 proc. viso „Mantingos“ eksporto. Didžioji jo dalis yra šaldyti produktai – bandelės, duona, spurgos, o beveik trečdalį sudaro sumuštiniai.

„Užkandžių segmentas yra augantis, tačiau rinkoje dominuoja privatūs prekės ženklai. Dėl šios priežasties daugeliui klientų esame gamintojai, o mūsų strateginis prioritetas stiprinti ir vystyti nuosavus prekės ženklus. Atsižvelgdami į tai, įmonę perleidžiame patikimiems savo srities profesionalams“, – pranešime sakė „Orkla Latvija“ valdybos pirmininkas Tomas Didrihsonas.

„Fresh Food Production“ dirba apie 60 darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją