„Mūsų įmonei tai yra naujas brandos etapas. Savo sukauptą patirtį ir turimus išteklius galime panaudoti ir verslo sektoriuje, sukurdami naują rinkos aptarnavimo standartą, kokį jau pasiūlėme B2C gyvybės draudimo sektoriuje. Norime padėti žmonėms tvariai valdyti savo asmeninius finansus, siūlydami finansinę edukaciją, gyvybės kaupiamąjį bei investicinį draudimą ir papildomai kitų rūšių draudimą. Tikimės taip sukurti dar daugiau vertės, o įmonės „Giantus draudimas“ įsigijimas leis sparčiau augti abiem įmonėms“, – apie įsigijimą pasakoja Gintė Leksienė, „M Capital“ direktorė.

Sandorio vertė nėra atskleidžiama, tačiau pranešama, kad bendrovės nebus jungiamos – „M Capital“ taps pagrindine „Giantus draudimas“ įmone. Tai leis klientams pasiūlyti daugiau pridėtinės vertės teikiant paslaugas, kurios reikalingos kiekvienam žmogui, siekiančiam efektyviai valdyti asmeninius finansus. Taip pat bus siekiama plėstis į verslo segmentą, išnaudojant „M Capital“ klientų pritraukimo per edukaciją modelį ir „Giantus draudimas“ turimą klientų bazę.

„Giantus draudimas“ vadovas Rytis Kriūnas teigia, kad naujosios partnerystės tarp bendrovių nauda yra abipusė: „Šis strateginis įmonės žingsnis padės smarkiai padidinti pardavimų apimtis, prisiviliojant daugiau smulkių ir vidutinių verslų. Siekiame išnaudoti visą įmanomą pardavimų sinergiją, suteikiant aukščiausio lygio rizikų valdymo konsultacijas ir draudimo pardavimo bei atnaujinimo aptarnavimą. Su tvirtu „M Capital“ finansiniu užnugariu planuojame efektyvinti savo veiklą, investuodami į pardavimo ir administravimo procesų skaitmenizavimą bei plėsdami savo licencijuotų draudimo brokerių komandą.“

Sutarimas tarp bendrovių įsigalioja pirmosiomis spalio mėnesio dienomis. Teigiama, kad esami „M Capital“ ir „Giantus draudimas“ klientai ir darbuotojai nepatirs jokių pokyčių, jų sutartys nebus keičiamos, o ir ateityje abi bendrovės planuoja veikti autonomiškai.

„M Capital“ yra pardavimų ir edukacijos bendrovė, dirbanti asmeninių finansų valdymo, pinigų įdarbinimo ir gyvybės draudimo srityse. Įmonė yra įkurta 2009 m. Šiuo metu jos pardavimų tinklą sudaro apie 200 konsultantų, o pati bendrovė užima 10 proc. Lietuvos gyvybės draudimo rinkos. Pagrindinis „M Capital“ tikslas yra didinti Lietuvos žmonių finansinį raštingumą ir padėti kiekvienam išmokti savarankiškai priimti tvarius finansinius sprendimus. „M Capital“ per daugiau kaip 12 metų veiklos yra sudariusi per 21 tūkst. sutarčių ir iki šiol jau turėjo daugiau kaip 90 tūkst. edukacinių seminarų dalyvių.

„Giantus draudimas“ – sėkmingai Lietuvoje veikianti draudimo brokerių bendrovė, veikianti nuo 2004 m. Įmonė bendradarbiauja tiek su visomis Lietuvos rinkoje veikiančiomis draudimo bendrovėmis, tiek su užsienio draudikais. Rizikų valdymo sprendimus ir palankiausius gyvybės ir ne gyvybės draudimo produktų pasiūlymus teikia fiziniams ir juridiniams asmenims.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)