„Džiaugiamės galėdami tęsti spartaus įmonės augimo istoriją ir už Latvijos ribų. Lietuvos rinka mums svarbi, nes matome, kad ji svarbi tiek verslo, tiek privataus segmento klientams.

Tai pirmasis mūsų žingsnis už Latvijos ribų. Esame tikri, kad savo patirtimi ir kokybe galėsime įgyti klientų pasitikėjimą ir Lietuvoje. Prognozuojame, kad mūsų buvimas Lietuvoje turės teigiamos įtakos ilgalaikio įmonės verslo modelio plėtrai: tiek skatinant prekės ženklo žinomumą Baltijos šalių lygiu, tiek plečiant produktų prieinamumą esamiems ir būsimiems „Virši“ klientams Lietuvoje“, – pranešime cituojamas „Virši“ valdybos pirmininkas Janis Viba.

Naujoji „Virši“ degalinė bus 314 kv. m. Bus įkurta parduotuvės ir kavinės zona. Pastatas statomas pagal jau esamą „Virši“ degalinių koncepciją. Tikinama, kad degalinė ir parduotuvė dirbs visą parą, bus galima įsigyti ne tik degalų, bet ir pasikrauti elektromobilį. Parduotuvėje bus gėrimų, užkandžių ir automobilių prekės.

Degalinių tinklas „Virši“

„Virši“ rinkoje dirba 28 metus. Šiuo metu „Virši“ tinkle veikia 75 prekybos vietos, iš kurių 73 – degalinės, o tinkle dirba daugiau nei 780 darbuotojų visuose Latvijos regionuose. Nuo 2021 m. lapkričio 11 d. AS „Virši-A“ akcijos įtrauktos į „Nasdaq“ Rygos „First North Alternative Market“ biržą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją