Ši greipfrutų skonio degtinė gegužės mėnesį buvo pristatyta Švedijoje, liepą pasiekė JAV, o lapkritį atvežta ir į Lietuvą.

Pasak „Mineralinių vandenų“ prekinių ženklų stipriųjų gėrimų skyriaus vadovės Rūtos Janušauskienės, skoninių degtinių paklausa sparčiai auga, dėl šio alkoholinio gėrimo vartojimo įpročių pasikeitimo. Anot R.Janušauskienės, degtinė vis dažniau vartojama kaip alkoholinių kokteilių priedas. Lietuvos rinkoje vyrauja panašios tendencijos – lyginant su 8 proc. grynos degtinės pardavimų augimu, skoninių degtinių pardavimų augimas per tris šių metų ketvirčius viršijo 70 proc.

Tuo tarpu „Absolut Vodka“ skoninių degtinių pardavimai tuo pačiu laikotarpiu augo dar sparčiau - beveik 100 proc., o bendri pardavimai - 114 proc.

„Įvertinus bendrą „Absolut“ degtinės pardavimų augimą Lietuvoje, daugiau nei penkis kartus viršijusį rinkos augimą, galima prognozuoti naujo produkto sėkmę, atsižvelgiant ir į tai, kad „Absolut“ - pirmoji greipfrutų skonio degtinė Lietuvoje“, - sako R.Janušauskienė.

„V&S Absolut Spirits“ nuo 1988 m., kuomet pristatė „Absolut Citron“, yra naujų skonių degtinės pionierė, sakoma pranešime spaudai. „Absolut Citron“ šiandien tapo klasika ir yra geriausiai parduodama skoninė degtinė pasaulyje. Visos „Absolut Vodka“ degtinės yra gaminamos iš natūralių ingredientų ir nėra papildomai saldintos. Šiuo metu „Mineraliniai vandenys“ į Lietuvą importuoja citrinos, juodųjų serbentų, pipirų, mandarino, vanilės, aviečių, ir greipfrutų skonio „Absolut Vodka“ degtinę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją