Kaip rašoma pranešime spaudai, lietuvių startuolis nuo įsikūrimo kasmet auga 80 proc., o iš viso „TransferGo“ jau yra gavęs 77 mln. JAV dolerių vertės investicijų. Pasak „TransferGo“ įkūrėjo ir vadovo Daumanto Dvilinsko, naujoji investicija bus panaudota inovacijoms ir produktui toliau tobulinti.

„Nepaisant sudėtingos ekonominės aplinkos į užsienį išvykusiems emigrantams, „TransferGo“ per pandemiją toliau stabiliai augo. Nuo 2012 m. išaugome į daugiau nei 200 darbuotojų visame pasaulyje turinčią bendrovę. Užsitikrinę papildomą finansavimą, turėsime dar stipresnes pozicijas rinkoje ir galėsime toliau kurti inovacijas, plėtoti savo produktų asortimentą darbštiems emigrantams visoje Europoje. Kartu didžiuojamės taip garsindami Lietuvos vardą“, – teigia D. Dvilinskas.

„TransferGo“ turi 3,5 mln. klientų 160 rinkų ir, kaip teigiama įmonės pranešime, yra vienas pagrindinių pretendentų Lietuvoje tapti vienaragiu (įmone, kurios vertė viršija 1 mlrd. JAV dolerių): bendrovė tikisi per artimiausius 3–4 metus išaugti net 5 kartus.

„TransferGo“ per savo veiklos laiką jau įvykdė 13,5 mln. tarptautinių ir vietinių pervedimų, kurių bendra piniginė vertė viršija 6 mlrd. JAV dolerių.

Pasak Alexanderio Savino, vyriausiojo „Elbrus Capital Funds“ partnerio, „TransferGo“ augimas per pastaruosius kelerius metus liudija, kad įmonė pirmiausia siekia patenkinti savo klientų lūkesčius.

„Kai pinigų pervedimo bendrovės užsidarė dėl karantino, „TransferGo“ technologijos buvo gyvybiškai svarbios.Piniginių perlaidų internetu paklausa išlieka didelė ir mes džiaugiamės galėdami būti „TransferGo“ kelionės dalimi“, – komentuoja A. Savinas.

Be minėtų investuotojų, prie investicijos prisidėjo ir ankstesni „TransferGo“ investuotojai: „Hard Yaka“, VEF, „SmartHub“, „Milano Investments“. „RoyalPark Partners“ transakcijos metu buvo pagrindiniai finansiniai ir strateginiai „TransferGo“ patarėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)