„Didžiųjų švenčių metu jau tradiciškai mūsų darbuotojai galės visą dėmesį skirti savo šeimai ir artimiesiems, o šiais metais tokio laiko bus net dar daugiau nei praėjusiais metais. Šiais metais ne tik Kūčių vakarą parduotuvės duris užvers anksčiau, kad darbuotojai galėtų pasiruošti šventinei vakarienei, tačiau ir Naujųjų metų išvakarėse dirbsime dar trumpiau.

Nedirbti per didžiąsias metų šventes yra mūsų tradicija, norime, kad darbuotojai galėtų pasidžiaugti šventinėmis akimirkomis su artimiausiais kuo daugiau. Žinome, kad tokią iniciatyvą palaiko ir mūsų pirkėjai, su kuriais šventiniu darbo laiku dalinamės dar likus beveik mėnesiui iki švenčių, kad jie galėtų be įtampos susiplanuoti savo šventinius pirkinius“, – sako „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė Sandra Savickienė.

Pirmąją šv. Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, ir Naujųjų metų dieną, sausio 1-ąją, „Lidl“ parduotuvės nedirbs. Kitomis žiemos šventinio laikotarpio dienomis „Lidl“ parduotuvių darbo valandos trumpės.

Šv. Kūčių vakarą (gruodžio 24 d.) parduotuvės dirbs iki 17 val., o Naujųjų metų išvakarėse (gruodžio 31 d.) – iki 19 val.

Antrąją Šv. Kalėdų dieną (gruodžio 26 d.) visos „Lidl“ parduotuvės dirbs nuo 9 val. ryto iki 20 val. vakaro. Kitomis tarpušvenčio dienomis visos parduotuvės dirbs įprastu darbo laiku.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 71 „Lidl“ parduotuvė 26 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

„Lidl“ parduotuvių darbo laikas didžiųjų žiemos švenčių metu:

  • Gruodžio 24 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs iki 17 val.
  • Gruodžio 25 d. „Lidl“ parduotuvės visoje Lietuvoje nedirbs.
  • Gruodžio 26 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs nuo 10 iki 20 val.
  • Gruodžio 31 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs iki 19 val.
  • Sausio 1 d. „Lidl“ parduotuvės visoje Lietuvoje nedirbs.
  • Sausio 2 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs įprastu darbo laiku.

„Rimi“ skelbia parduotuvių darbo laiką


„Rimi“ tinklo parduotuvės Kūčių vakarą dirbs trumpiau. Trumpesnis nei įprastai darbo laikas numatytas ir antrąją Kalėdų dieną bei Naujųjų metų išvakarėse. Kaip ir pastaraisiais metais, „Rimi“ parduotuvės nedirbs pirmąją Kalėdų dieną bei sausio 1–ąją, išskyrus budinčias parduotuves.

Prieš didžiąsias metų šventes prekybos centrus užplūsta pirkėjai, o išaugęs žmonių srautas gali sukelti nepatogumų ir įtampos, ypač pasiliekant apsipirkimą paskutinėms minutėms. Todėl ruoštis artėjančioms šventėms ir susiplanuoti savo laiką prekybos tinklas „Rimi“ siūlo iš anksto.

Gruodžio 24 d. visos „Rimi“ fizinės parduotuvės dirbs trumpiau ir pirkėjus aptarnaus iki 19 val. Trumpesnis parduotuvių darbo grafikas numatytas ir antrąją Kalėdų dieną – nuo 9 iki 20 val. Kaip ir ankstesniais metais, visos prekybos tinklo parduotuvės nedirbs ir pirkėjų neaptarnaus pirmąją Kalėdų dieną.

„Šiuo laikotarpiu mūsų darbuotojai patiria didesnį krūvį nei įprastai, tad rūpinamės jų gerove, todėl norime, kad per šventes jie galėtų ilgiau pabūti su savo šeimomis ir artimaisiais, pasidžiaugti atokvėpiu ir poilsiu. Sutrumpinome šventinių dienų darbo laiką, o per pirmąją Kalėdų dieną nedirbsime apskritai“, – pažymi „Rimi“ prekybos centrų valdymo vadovė Irina Miklienė.

Naujųjų metų išvakarėse „Rimi“ prekybos centrai duris užvers anksčiau ir dirbs iki 19 val. vakaro. Tuo tarpu pirmą Naujųjų metų dieną visoje Lietuvoje veiks ir lankytojus aptarnaus bei jų poreikius įsigyti būtiniausias prekes užtikrins 36 budinčios „Rimi“ tinklo parduotuvės.

„Visada atsižvelgiame į savo pirkėjų įpročius ir prie jų prisitaikome, tad iš ankstesnių metų patirties jau žinome, kad budinčios parduotuvės pirmąją metų dieną reikalingos mūsų pirkėjams. Suteiksime galimybę jiems apsipirkti, kad nereikėtų jaudintis pritrūkus reikiamų prekių“, – teigia prekybos centrų valdymo vadovė.

Budinčios „Rimi“ parduotuvės sausio 1 d. nuo 10 iki 20 val. dirbs:

  • Alytuje: Naujoji g. 7E-1;
  • Kaune ir Kauno rajone: A. Juozapavičiaus pr. 11, Savanorių pr. 346, Baltijos g. 58, Varnių g. 41, Prancūzų g. 81, Varžupio g. 1 (Akademija) ir Vandžiogalos pl. 112 (Domeikava);
  • Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone: Taikos pr. 139, Taikos pr. 64, Liepojos g. 27, Nidos g. 1 (Dercekliai) ir Dangaus g. 34 (Slengiai).
  • Palangoje: Malūno g. 10;
  • Mažeikiuose: Žemaitijos g. 38;
  • Panevėžyje: Klaipėdos g. 82;
  • Šiauliuose: Gegužių g. 30;
  • Telšiuose: Plungės g. 4-1;
  • Trakuose adresu Vytauto g. 90;
  • Ukmergėje adresu Vytauto g. 60;
  • Druskininkuose: Vilniaus al. 22;
  • Vilniuje ir Vilniaus rajone: Šiaurės g. 37, Žirmūnų g. 64, Kedrų g. 4, Ateities g. 91, V. Pociūno g. 8, Rygos g. 8, Vydūno g. 4, Jeruzalės g. 4, Zarasų g. 5A, Pavilnionių g. 22, Architektų g. 19, Didžioji g. 28, Pilies g. 10, Gedimino pr. 10 ir Šiaurės g. 37.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)