„Pagrindiniai Lietuvos ekonominės plėtros agentūros strateginiai tikslai - skatinti bei pritraukti tiesiogines užsienio investicijas į Lietuvą, formuoti palankaus verslui ir investicijoms Lietuvos ekonominio klimato įvaizdį užsienio šalyse, skatinti Lietuvos verslo konkurencingumo augimą - atitinka Asociacijos „Investors‘ Forum“ viziją – siekti, kad Lietuvos investicinis klimatas, pritraukiant tiesiogines užsienio investicijas taptų vienu patraukliausių Europos Sąjungoje. Manau, kad šios pareigos yra pripažinimas ir didelė atsakomybė“, - sako Rūta Skyrienė, asociacijos „Investors‘ Forum” vykdomoji direktorė.

„LEPA taryba svarsto Agentūros veiklos planų projektus, teikia pasiūlymus dėl jų tobulinimo, dėl ilgalaikių LEPA veiklos krypčių, padeda koordinuoti su kitomis institucijomis veiklos plane numatytų priemonių įgyvendinimą. Vienuolika tarybos narių skiriami dvejų metų kadencijai“, - teigia LEPA l.e.p. generalinė direktorė Laura Guobužaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją