Kategorijoje „Bendras lenkų – lietuvių projektas“ statulėlę gavo „Grupė Trakcja”” už dalyvavimą „Rail Baltica“ projekte.

Kategorijoje „Lietuvos įmonės investicija Lenkijoje“ apdovanojimas buvo skirtas grupei „Vilniaus Prekyba“ už lenkiško prekybos tinklo „Aldik Nova“ perėmimą.

„Orlen Lietuva“ gavo statulėlę kategorijoje „Lenkijos įmonės investicija Lenkijoje“. Konkurso komisija įvertino investicijų mastą bei įmonės investicijas į gamyklos Lietuvoje plėtrą ir modernizavimą.

Orlen Lietuva“ taip pat gavo apdovanojimą kategorijoje „ĮSA – angažavimasis visuomenės ir Lietuvos piliečių labui“ už veiklą Lietuvos visuomenės labui, taip pat už kultūros ir sporto iniciatyvų rėmimą, rašoma Lenkijos ambasados Lietuvoje pranešime.

„PZU Lietuva“ gavo apdovanojimą kategorijoje „Sėkmė rinkoje“. Komisija įvertino tą faktą, kad lietuviška bendrovė plečiasi į kitas Baltijos šalis – Latviją ir Estiją.

Už „Lietuvos įmonės augimą Varšuvos vertybinių popierių biržoje“ buvo apdovanota įmonė „Avia Solutions Group“. Tai pirmoji Lietuvos bendrovė, kuri debiutavo užsienio šalies biržoje.

Tokio pobūdžio apdovanojimai įteikiami antrą kartą. Ceremonijoje dalyvavo daugiau nei 100 asmenų – verslo lyderiai, viešosios administracijos, ūkinių organizacijų ir žiniasklaidos atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)