„Užimtumo tarnyba gavo pranešimą apie numatomą grupės darbuotojų atleidimą iš bendrovės „Esperanza Resort“ , įspėtas 71 darbuotojas“, – atsakyme „Delfi“ teigia Užimtumo tarnyba.

Pagal profesines kvalifikacijas, daugiausiai darbo netektų kambarinės, tvarkytojai, indų plovėjai (21), virėjai (14), padavėjai ir barmenai (9), restorano ir viešbučio laisvalaikio administratoriai (9), masažuotojai (4) ir kt.

Pranešime nurodomos atleidimo priežastys: darbuotojai bus atleidžiami jų funkcijai tapus perteklinei.

„Darbuotojų darbo funkcija tampa pertekline, nes darbdavys vykdantis viešbučių ir maitinimo veiklą, uždaro viešbutį renovacijai iki 2023 metų birželio 1 dienos. Minėtu laikotarpiu įmonė negaus pajamų iš viešbučio ir maitinimo veiklos“, – sakoma komentare.

„Esperanza Resort“ dirba 107 darbuotojai.

„Delfi‟ anksčiau rašė, kad Aukštadvario regioninio parko miškų kompleksas iškilo vietoj buvusios Seimo poilsiavietės 14 hektarų plote.

Manekenus gaminanti įmonė „IDW“ šį kompleksą pradėjo statyti 2007 metais, o duris lankytojams jis atvėrė 2009 metais.

Platformoje „Booking.com‟ kompleksas skelbia, kad už 13 km nuo Trakų centro įsikūręs ekologiškas prabangus poilsio kompleksas pastatytas iš akmens ir kanadietiško kedro. Privataus miško apsuptoje teritorijoje yra smėlio paplūdimys. Apgyvendinimo įstaigoje įrengtas vidaus baseinas.

Komplekse veikia SPA zona su suomiška sauna ir garų pirtimi bei atliekamos įvairios kūno ir grožio procedūros. Svečiams taip pat siūloma lankytis treniruoklių salėje ir aktyviai leisti laiką ežere. Be kitų patogumų, „Esperanza Resort & SPA“ taip pat įrengta sraigtasparnių nusileidimo aikštelė.

Tikimės papildyti bendrovės komentaru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)