Atnaujinto prekybos centro plotas yra didesnis nei 13 300 kv. m, iš kurių parduotuvei skirta 4902 kv. m.

„Tai jau 23-čius darbo metus skaičiuojanti, sentimentais ir istorijomis apaugusi tinklo parduotuvė. „Maxima“ bazės gyvavimo pradžioje gyvenimas čia tiesiog virė – tai buvo viena didžiausių parduotuvių šalyje, rinkai pasiūliusi platų asortimentą.

Užsakytais autobusais žmonės plūdo iš visos Lietuvos – naujų televizorių, aliejaus ar kitų prekių už gerą kainą. Per ilgus gyvavimo metus keitėsi tiek apsipirkimo įpročiai, tiek pati parduotuvė.

Džiaugiamės, nes spalio 3 d. pirkėjus galėsime pakviesti apsipirkti atnaujintoje, naujai suplanuotoje „Maximoje“, – pasakoja Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maxima LT“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

Parduotuvėje naujai įrengtose vitrinose pirkėjai ras gausų šviežios lietuviškos mėsos ir sūrių asortimentą, praplėstas ir kruopščiai atrinktas sezoninių vaisių ir daržovių pasirinkimas.

Pirkėjų laukia ir didesnė kulinarijos, šviežio ir šaldyto maisto įvairovė. O bent trumpam nusikelti ir savo virtuvėje pajusti egzotiškas šalis, tokias kaip Meksika, Indija ar kur tik siekia fantazija padės gausesnė „Pasaulio skonių“ linija: tai įvairūs padažai, prieskoniai, makaronai ar kiti etninių virtuvių produktai.

Klientai atnaujintos parduotuvės asortimente galės rasti ir dar daugiau sveikesnių alternatyvų, pavyzdžiui, produktų be cukraus ar gliuteno.

Parduotuvėje praplėstas ir išsinešti paruošto maisto pasirinkimas skubantiems bei laiką taupantiems pirkėjams. Kulinarijos ir konditerijos gaminiai atnaujintoje „Maximoje“ siūlomi supakuoti, tai padės išvengti eilių ir palengvins pirkėjų apsisprendimą – pirkėjai iš karto gali įvertinti pasirinkto gaminio svorį ir kainą.

Atsinaujinusios parduotuvės komanda išlieka ta pati – klientais rūpinsis ir iškilusius klausimus padės spręsti juos gerai pažįstantys ilgamečiai darbuotojai – net 23 iš jų įmonėje dirba ilgiau nei dešimtmetį. Atsinaujinusia parduotuve ir pirkėjais iš viso rūpinsis 87 darbuotojai.

Atidarymo dieną, spalio 3 d., parduotuvė pirkėjų lauks 9 val. Po atidarymo „Maxima“ bazės darbo laikas išliks kaip įprasta: nuo 7 val. iki 22 val.

„Maxima“ bazė – tai 170-oji atnaujinta tinklo parduotuvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)