„Maisto logistikos centro“ pranešime aiškinama, kad jie nuo kitų parduotuvių Lietuvoje skirsis patalpomis, kurios bus panašesnės į sandėlį, o prekės sudėtos ant padėklų ar metalinių lentynų. Greičiau gendantys produktai bus laikomi vitrininiuose šaldytuvuose.

„Didžiąją dalį mūsų asortimento sudarys ilgai negendantys maisto produktai, tačiau bus galima rasti ir buitinės chemijos, namų apyvokos reikmenų, higienos prekių, gėrimų. Skirtingai nei prekybos tinklai, į rinkodarą, prekių lentynas planuojame investuoti mažiau, kad galėtume klientams suteikti galimybę apsipirkti už itin žemas kainas. Siekiame, kad kiekviena Lietuvos šeima galėtų įsigyti geriausių produktų net ir su mažesniu biudžetu“, – pasakojo „Maisto logistikos centro“ vadovas Justas Poderis.

Justas Poderis

„Maisto logistikos centras“ teigia įsipareigosiantis puoselėti didelį lietuviškų prekių asortimentą. Prekybos tinklo atstovų teigimu, didžiajai daliai asortimento prekių yra apstu lietuviškų alternatyvų, kurios būna itin kokybiškos ir savo kaina dažnai nenusileidžia užsienio gaminiams.

„Būdami lietuviškas verslas, jaučiame pareigą remti lietuvių tiekėjus ir gamintojus. Mūsų tikslas – ne tik pasiūlyti apsipirkti už labiausiai prieinamą kainą, bet ir sukurti erdvę, kurioje mūsų pirkėjai jaustų pasididžiavimą, kad lietuvių verslai gali pasiūlyti aukščiausios kokybės ir itin konkurencingų prekių. Taigi jau kūrimosi pradžioje siekiame savo lentynose turėti bent 70 proc. lietuviškos kilmės prekių“, – kalba J. Poderis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)