„Intensyvėjantys Europos prekybiniai ryšiai su antra pagal dydį pasaulyje Kinijos ekonomika lemia mokėjimų ir atsiskaitymų infrastruktūros plėtros regione poreikį“, – Lietuvos banko pranešime spaudai cituojamas Lietuvos banko valdybos narys Marius Jurgilas.

Pasak pranešimo, „IZP Technologies Group“ priklausanti bendrovė „Globebill“ aptarnauja atsiskaitymus, kuriais Europos ir kitų šalių gyventojai bei verslas atsiskaito už Kinijos gamintojų prekes.

„Siekiame efektyvesnės veiklos ir spartesnės plėtros Europoje, o Lietuvą regime kaip palankią šalį šiems tikslams įgyvendinti“, – cituojamas IZP Technologies Group valdybos pirmininkas ir prezidentas Luo Fengas.

Šiuo metu „Globebill“ tinklas sujungtas su Europa, Australija ir Pietų Amerika per įvairias vietines mokėjimų sistemas 104 pasaulio šalyse. Bendrovei priklauso 60 proc. tarptautinių Kinijos mokėjimų rinkos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)