Kaip teigia bendrovė, J. Garbaravičius ir toliau bus „Scaent Baltic“ valdybos pirmininkas, tačiau dabar visas jėgas skirs tarptautinei įmonės plėtrai. Jis ir toliau rūpinsis įmonių grupės strategija Lietuvoje ir plėtra Lenkijoje, Suomijoje bei Švedijoje, kartu su partneriais sieks išplėsti veiklą atsinaujinančios energetikos ir elektros prekybos srityse.

P. Vazniokas prieš tai yra vadovavęs FMĮ „Orion Securities“ ir „Scaent Baltic Investment“ valdyboms, dėstęs Vytauto Didžiojo universitete. Dabar yra „East Europe Investment Group“, „SC Baltic Media“, „Versus aureus“ ir „Scaent Baltic“ valdybos narys. Prieš prisijungdamas prie „Scaent Baltic“ komandos jis yra ėjęs vadovaujamąsias pareigas įmonėse „Panevėžio statybos trestas“,„Realtus“, „Ober-Haus“ ir kt.

Šiuo metu Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje „Scaent Baltic“ kartu su partneriais valdo daugiau nei 25 įmones, veikiančias finansų, energetikos, leidybos ir investicijų sektoriuose. 2011 m. nekonsoliduota „Scaent Baltic“ apyvarta siekė 1,4 mlrd. Lt.