„Įmonės reputacija ir pasitikėjimas jos vykdoma veikla yra kertiniai kriterijai siekiant tvarių besikeičiančio Registrų centro rezultatų. Iki šiol su klientų aptarnavimo, sistemų administravimo sritimis sumišusi komunikacijos funkcija bus išgryninta.

Naujai komandai bus keliamas tikslas išsamiai ir operatyviai informuoti visuomenę apie įmonės veiklą, stiprinti jos reputaciją ir atverti naujas ryšių su visuomene galimybes. Neabejoju, kad iš kompetentingų ir patyrusių specialistų formuojama komanda užtikrins šių uždavinių įgyvendinimą“, - įmonės pranešime teigia Registrų centro direktorius Saulius Urbanavičius.

Komunikacijos padaliniui spalio 1 dieną vadovauti pradedantis T. Valančius nuo 2017 m. pradžios rūpinosi bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ korporatyvine komunikacija, iki tol kitoje strateginėje valstybės valdomoje įmonėje Lietuvos pašte užėmė Komunikacijos vadovo pareigas. Dirbo dienraštyje „Lietuvos žinios“ ir naujienų agentūros ELTA verslo skyriuje. T. Valančius yra įgijęs teisės ir istorijos bakalauro laipsnius, viešosios teisės magistro laipsnį.

Registrų centras vien inovacijų, rinkų analitikos, veiklos efektyvumo didinimo, santykių su visuomene srityse turi milžinišką potencialą. O prie įmonės vairo stojusi komanda siekia ne tik efektyvių ir pozityvių pokyčių, bet kartu kuria modernią, skaidrią ir į naudą valstybei susitelkusią įmonę. Mano turima kompetencija ir veiklos vizija atitinka šiuos iššūkius, todėl džiaugiuosi galimybe tapti šios strategijos dalimi“, - teigia T. Valančius.

Atstovu spaudai spalio 12 d. pradėsiantis dirbti M. Samkus pastaruosius penkerius metus dirbo verslo žurnalistu naujienų agentūroje BNS. Prieš tai dirbo dienraštyje „Verslo žinios“, portale ekonomika.lt. Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute jis yra įgijęs politikos mokslų bakalauro ir magistro laipsnius.

„Registrų centras yra strateginę reikšmę valstybei turinti įmonė, valdanti pagrindinius šalies registrus. Įmonė šiuo metu keičiasi ir atsinaujina. Tikiu, kad savo sukaupta profesine patirtimi galėsiu prisidėti prie šių pokyčių ir skleisiu apie juos žinią visuomenei“, - sakė M. Samkus.

ELTA primena, kad penktadienį Registrų centro atstovės spaudai darbą baigė Kristina Petrošienė. Ji pranešė pareigas paliekanti nuo spalio 1 d.