K. Meidė taip pat dirbs bendrovės valdyboje. Iki šiol K. Meidė vadovavo kitai „Vilniaus prekybos“ įmonei „Euroapotheca“ ir buvo jos direktorė bei valdybos pirmininkė.

„Bendrovėje vykstančių pokyčių kokybė ir greitis – nepakankami. Norėdami ir toliau pirmauti, privalome greičiau keistis ir būti žingsniu priekyje nuolatos kintančioje verslo ir konkurencinėje aplinkoje.

Tikimės, kad Kristinos Meidės sukaupta patirtis padės mums ir toliau užtikrinti „Maxima LT“ verslo sėkmę ir pradėtą tolesnę šio verslo transformaciją.

Atnaujindami įmonės valdymo struktūrą bei stiprindami vadovų komandą siekiame užtikrinti tolesnę sėkmingą įmonės veiklą, greičiau įgyvendinti pradėtus pokyčius“, – pranešime sako „Maxima LT“ valdybos pirmininkė Raimonda Kižienė.

„Vertinu parodytą pasitikėjimą ir tvirtai žinau, kad pagrindinis mūsų prioritetas – kliento poreikiai. Kartu su komanda sieksime, kad klientas „Maximoje“ visuomet rastų geriausią kainą ir asortimentą“, – sako naujoji „Maxima LT“ vadovė Kristina Meidė.

Kristina Meidė „Vilniaus prekybos“ verslo grupėje vadovaujančias pareigas eina nuo 2013 metų. Per šį laikotarpį Kristina Meidė vadovavo „Eurovaistinių“ tinklui Lietuvoje. Nuo 2015 metų vadovavo „Euroapotheca“, valdančiai vaistinių tinklus Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje.

„Euroapotheca“ palikus ankstesnei jos vadovei K. Meidei, generalinės direktorės pareigas pradeda eiti Rūta Lapinskienė, šiuo metu vadovaujanti Teisės ir administravimo departamentui.

Bendrovės valdybos pirmininke tampa UAB „Vilniaus prekyba“ valdybos narė ir bendrovės „Franmax“ valdybos pirmininkė Oksana Kostogriz.

„Euroapotheca“ yra įmonių grupė, valdanti mažmeninės prekybos vaistinių tinklus ir didmenines farmacijos įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Ukrainoje. 1998 metais įsteigtai grupei šiuo metu priklauso 440 vaistinių. Joje dirba daugiau kaip 2,7 tūkst. darbuotojų.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 237 „Maxima“ parduotuvės, kuriose dirba daugiau nei 16 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. pirkėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)