„Kaip ir kiekvienais metais, atsižvelgiant į vasaros sezoną ir pirkėjų poreikius, keitėme dalies parduotuvių, kuriose jaučiamas sezoniškumas, darbo laiką. Palanga šiltuoju metų sezonu yra mūsų šalies vasaros sostinė, tad jau tradiciškai visą vasarą čia pirkėjų laukėme prailgintomis darbo valandomis. Tai leido patogiau pirkėjams planuoti ne tik poilsį, bet ir pirkinius geriausiomis kainomis.

Nuo rugsėjo 11 dienos grįžtame prie rudens darbo laiko, kurio metu lauksime tiek vietinių ir aplinkinių miestų gyventojų, tiek ir miesto svečių“, – teigė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Antanas Bubnelis.

Palangos pirkėjai prie „Lidl“ parduotuvės taip pat gali naudotis įrengta elektromobilių akumuliatorių įkrovimo stotele. Greta parduotuvės įrengta ir dviračių priežiūrai skirta stotelė, kurioje poilsiautojai gali atlikti smulkius dviračių remonto darbus.

Vasaros sezono darbo laiko pokyčiai dar gegužės mėnesį įsigaliojo dvidešimt aštuoniose „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje. Artimiausiu metu prekybos tinklas paskelbs informaciją, kaip rudens darbo laikas keisis dalyje „Lidl“ parduotuvių.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 69 prekybos tinklo parduotuvės 26 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją