„Pastebime, kad šiltėjant orams ir ilgėjant vakarams, lankytojams tampa įprasta į parduotuves užsukti vis vėlesniu paros metu. Daugumos žmonių gyvenimo ritmas šiltąjį sezoną pasikeičia – vasarą daugiau laiko praleidžiame lauke, gamtoje, nemažai gyventojų aktyviai leidžia laisvalaikį, o po darbų ar užsiėmimų prieš grįždami namo užsuka apsipirkti į parduotuvę.

Visada atsižvelgiame į klientų poreikius ir atitinkamai keičiame parduotuvių darbo laiką“, – sako „Maxima“ Prekybos departamento direktorė Liusana Krivonė.

Šiltuoju sezonu didžioji dalis X formato parduotuvių dirbs iki 22 valandos (yra parduotuvių, kurios dirbs trumpiau), o XX formato parduotuvės dirbs iki 22 arba 23 valandos (yra parduotuvių, kurios dirbs trumpiau).

Ilgiausiai, iki 24 valandos dirba „Maxima XXX“ parduotuvė, esanti Vilniuje, Mindaugo g. 11, ir „Maxima XX“, parduotuvė, esanti Kaune, Jonavos g. 60.

Lentelėje pateikiame „Maxima“ parduotuves, kurių darbo laikas keičiasi.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją