Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai vasaros sezono pradžioje dalies „Maxima“ parduotuvių darbo laikas buvo prailgintas pirkėjų patogumui. Pasak „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorės Ernestos Dapkienės, rudenį, kai dienos trumpėja, sumažėja ir pirkėjų srautai vėlyvais vakarais.

„Rudenį, vėstant orams bei trumpėjant dienoms, keičiasi ir mūsų pirkėjų įpročiai. Apsipirkti žmonės stengiasi anksčiau, kol dar šviesu, vis rečiau parduotuvėse lankosi ir šiltu oru mėgavęsi poilsiautojai. Atsižvelgdami į pirkėjų srautus ir jų poreikius, grįžtame prie rudens–žiemos sezono darbo laiko ir trumpiname dalies „Maxima“ parduotuvių darbo laiką, kuris vasarą buvo prailgintas“, – sako E. Dapkienė.

Nuo rugsėjo 1 d. keičiasi Vilniuje, Klaipėdoje, Alytuje, Dauguose, Druskininkuose, Gargžduose, Ignalinoje, Joniškyje, Kretingoje, Kupiškyje, Kuršėnuose, Mažeikiuose, Molėtuose, Naujojoje Akmenėje, Nidoje, Pakruojyje, Palangoje, Plungėje, Radviliškyje, Rokiškyje, Šventojoje, Tauragėje, Ukmergėje, Utenoje, Viečiūnuose, Visagine ir Zarasuose esančių „Maximos“ parduotuvių darbo laikas.

Epidemiologai perspėja, kad artėjant šaltajam sezonui didėja rizika susirgti COVID-19, todėl siūlo prisiminti saugumo rekomendacijas.

E. Dapkienė pažymi, kad nepaisant to, jog privalomų reikalavimų dėl COVID-19 nebeliko, tačiau visose „Maxima“ parduotuvėse ir toliau yra taikomos pagrindinės koronaviruso prevencijos priemonės: pirkėjams yra sudarytos galimybės dezinfekuoti rankas bei naudotis nemokamomis vienkartinėmis pirštinėmis bei rekomenduojama išlaikyti saugius atstumus tarp kitų pirkėjų ir darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją