Kad 2005 m. kainos už šildymą nedidės nė vienos miesto dalies gyventojams patvirtino visos šiuo metu Kaune šildymo paslaugas teikiančios įmonės.

Tuo metu AB “Kauno energija”, kuri aptarnauja beveik du trečdalius miesto vartotojų, pažadėjo, kad jos paslaugų įkainiai nedidės iki 2008–ųjų.

Kainos už šildymą nesikeis ir Rokų gyventojams, kuriems šias paslaugas teikia UAB “Šiluminininkas”. Nors iki šiol mazutu šios gyvenvietės gyventojus šildžiusi bendrovė nuo kito šildymo sezono žada pradėti naudoti dujas ir dėl to kelti kainas, didesnių mokesčių ir Rokų gyventojai išvengs. Padidėjusias išlaidas įmonei kompensuoti nutarė Kauno m. savivaldybė.

Kauno mieste šiuo metu šildymo paslaugas teikia keturios įmonės - AB “Kauno energija” ir UAB “Šiluminininkas”, AB “Palemono keramika” bei UAB “Litesko” filialas “Marijampolės šiluma”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją