Į skubų pasitarimą verslininkus sukvietęs Kaliningrado srities administratoriaus pavaduotojas Aleksandras Torba pažadėjo kovoti su nelegalia lenkiškų maisto produktų prekyba gatvėse.

A.Torba nurodė policininkams griežtai bausti tuos, kurie gatvėse be leidimų prekiaus iš Lenkijos įvežtais maisto produktais.

Įmonės „Kaliningrado delikatesas” vadovas lietuvis Audrius Kaladžinskas Lenkijos dienraščiui „Gazeta Wyborcza” pareiškė, kad vietinių mėsos gaminių pardavimas šiemet srityje sumažėjo net trečdaliu. Anot A.Kaladžinsko, 400 tūkstančių gyventojų turinčiame Kaliningrade lenkiškais produktais nelegaliai prekiaujama net 300 vietų.

Tiesa, yra ir kita medalio pusė. Antai Kaliningrado prekybos centrų savininkai šaiposi, kad vietos gamintojai tiesiog nenori mažinti produktų kainų ir prašo politikų ir policijos padėti kovoti su konkurencija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)