Šių metų Jūros šventės mugėje karaliauja veltiniai, mediniai dirbiniai, pintinės ir papuošalai. Žinoma, galima rasti ir tokių prekių, kaip balinanti dantų pasta ar dantų šepetėliai su sidabru.

Vis dėlto daugiausia šventės svečių dėmesio sulaukia rankų darbo dirbiniai, o už juos prašoma ir atitinkama pinigų suma.

Pavyzdžiui, veltinės pirštinės siūlomos už 40 Lt, šlepetės – 70 Lt.

Itin didelį moterų dėmesį patraukia keliose vietose parduodami papuošalai su džiovintomis lietuviškomis lauko gėlėmis. Tokie auskarai su rugiagėlėmis kainuos nuo 40 Lt. Žiedai siūlomi už kainą nuo 50 Lt.

Papuošalų stenduose itin dažnai galima aptikti žalvarinius auskarus ar žiedus. Už žalvarinius auskarus merginoms teks mokėti apie 40-50 Lt.

Gana didelis mugėje ir lininių gaminių pasirinkimas. Pusilgės lininės suknelės siūlomos už 180 Lt, ilgos – už 250 Lt.

Ekologiją mėgstantiems Jūros svečiams siūlomi rankų darbo muilai su vaistažolėmis. 110 g muilo su ramunėlėmis ar levandomis kainuoja 10-11 Lt.

Iš Jūros šventės siūloma parsivežti ir medaus. 1 litro kaina mugėje – 30 Lt.

DELFI primena, kad Jūros šventės mugė veiks ir sekmadienį – paskutinę Jūros šventės dieną.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)