„Mano požiūriu, „Maxima LT“ dešimtukas nebeegzistuoja. Ir tas etapas man jau yra baigtas, - interviu sakė J. Numavičius. - Pati to projekto („Leo LT“ - red. past.) idėja nebuvo nei „Maxima LT“ dešimtuko, nei Lietuvos klaida. Tačiau dėl daugelio priežasčių toji idėja taip ir nebuvo įgyvendinta tokia, kokia buvo sumanyta. Todėl šiandien aš asmeniškai sakyčiau, kad „Leo LT“ buvo mūsų visų klaida, nes tuo metu turėjome patrauklesnių verslo plėtros pasirinkimų.“

JAV pietryčiuose gyvenantis J. Numavičius kol kas apsisprendė leisti šaknis JAV, kur Floridoje, Pietų Karolinoje ir Teksase investavo į parduotuves ir vaistines. Taip pat yra investavęs į medicinos įrangos ir medicinos komponentų pramonę. JAV verslininką patraukė dėl palankių sąlygų verslui ir didžiulės rinkos, taip pat dėl gerų sąlygų auginti mokyklinio amžiaus vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)