Centras Lietuvoje yra viena svarbiausių „vArmour“ plėtros iniciatyvų, jis taps pagrindine bendrovės būstine Europoje, pranešė užsienio investicijų skatinimo agentūra „Investuok Lietuvoje“.

Kompanijos atstovai sako, jog Lietuva buvo pasirinkta dėl patogus susisiekimo su ES šalimis, aukšto lygio universitetų bei kitų partnerių. Vilniaus centras užsiims trečiųjų šalių integracijos plėtra su IT technologijomis.

„Mes sieksime prisijungti prie Lietuvos kibernetinio saugumo bendruomenių ir jas puoselėti, remti saugumo tyrėjus, kurti bendradarbiavimui ir žinių mainams palankią aplinką“, – pranešime sakė „vArmour“ inžinerijos ir produktų vyresnysis viceprezidentas Keithas Stewartas.

Tarp Kalifornijoje įsikūrusios daugialypės debesijos saugumo bendrovės klientų yra bankai, finansinių, telekomunikacijų ir turinio, sveikatos, reguliuojamos infrastruktūros paslaugų teikėjai, gamintojai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją