Auksiniai berniukai ir mergaitės“ dievina jachtas, sportinius automobilius, brangų šamaną ir visai nesuka galvos, kiek visa tai kainuoja. Panašu, kad tokia gyvenimo filosofija visai svetima Norvegijoje gyvenančiai Alexandrai Andresen. Vos prieš kelias dienas „Forbes“ ją pripažino pačia jauniausia milijardiere visame pasaulyje, informuoja kompravda.eu.

A. Andresen – buvusi tabako imperijos, kurią 1849 metais įsteigė jos prosenelis, paveldėtoja. Nepaisant to, 2005 metais merginos tėvas nusprendė bendrovę parduoti. Už ją gavo 500 mln. dolerių (458 mln. Eur), kuriuos patikėjo investicijų bendrovei „Ferd Holdings“. Dabar Alexandrai priklauso 42,2 proc. šios bendrovės akcijų (tiek pat turi ir jos vyresnioji sesuo). Abiejų seserų turtas vertinamas po 1,2 mlrd. dolerių (1,1 mlrd. Eur).

The Ferd owners💪🏻 Photo by: Frédéric Boudin

A photo posted by Alexandra (@alexandraandresen) on Jan 13, 2016 at 6:10am PST

Galėjo susidaryti įspūdis, kad ši žavi mergina – viena iš tų laimingųjų, kurie gali sau leisti pradėti dieną nuo taurės rožinio šampano? Merginos paskyra socialiniame tinkle „Instagram“ nustebino daugelį – jokių jachtų, jokių sportinių automobilių, jokių vakarėlių. Mergina važinėja nemažai mačiusiu automobiliu, pietauja tikrai ne pačiuose brangiausiuose restoranuose (beje, vegetariškuose), o jeigu kam ir negaili pinigų, tai žirgams.

A walk in the woods today with Massimo💛

A photo posted by Alexandra (@alexandraandresen) on Mar 6, 2016 at 11:51am PST

Aleksandra – profesionali jojikė, tikra žirgų sporto entuziastė. Šis sportas tikroji ir bene vienintelė merginos aistra – ji netgi planuoja 2020 metais dalyvauti Tokijo vasaros olimpinėse žaidynėse. Be to, norėdama išpildyti šią svajonę, kaupia savo pinigus, kuriuos užsidirba investuodama.

Tėvo palikimu ji kol kas nesinaudoja, argumentuodama, kad jai patinka gana kuklus gyvenimo būdas. Svarbu pažymėti, kad gyventi kukliai ir nepiktnaudžiauti turimais pinigais ją išmokė būtent tėvas.
Mergina sako: kam jai ką nors įrodinėti ir prieš ką nors demonstruoti savo turtą, jeigu jos šeimą ir pavardę ir taip žino praktiškai kiekvienais norvegas. Kalbant apie žavios turtuolės asmeninį gyvenimą, viskas žymiai paslaptingiau. Alexandra turi daug vyriškos lyties bičiulių, tačiau to vienintelio, kuriam būtų patikėjusi širdį, teigia dar nesutikusi. Mergina sako laukianti tos didžiosios, kelius pakirsiančios meilės. Ir jai visai nesvarbu, kiek pinigų bus to vienintelio sąskaitoje.

Happy Valentinesday❤️

A photo posted by Alexandra (@alexandraandresen) on Feb 14, 2016 at 6:02am PST

„Kai visas pasaulis sužinojo, kokia mano finansinė padėtis, socialiniame tinkle „Facebook“ iš karto sulaukiau mažiausiai 500 prašymų susidraugauti. Tikriausiai smagu draugų sąraše turėti milijardierę“, – šypsosi mergina.

„Dažnai su draugais vykstame į iškylas gamtoje. Mėgstu žiūrėti serialus, linksmintis su bičiuliais. Tai prabanga, pasiekiama kiekvienam“, – sako jauniausia pasaulyje milijardierė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)