Kviečiame naujienų portale DELFI balsuoti už savo favoritą.

Daugiausiai DELFI skaitytojų balsų surinkęs nominantas, laureatu bus paskelbtas gruodžio 28 d., Prezidento rūmuose, iškilmingos „Globalios Lietuvos apdovanojimų 2016“ ceremonijos metu. Renginys bus transliuojamas tiesiogiai.

Renginio metu taip pat bus apdovanoti septyni, komisijos išrinkti laureatai už į Lietuvą pritrauktas investicijas bei atvestas mokslines inovacijas, už tarptautinę patirtį Lietuvos įmonėms bei regionams, nominacijos „Globalus Lietuvos draugas“ laureatas bus apdovanotas už draugystę su Lietuva, sėkmės užsienyje sulaukusios verslo idėjos bus apdovanotos „Už Lietuvoje gimusių idėjų sklaidą pasaulyje“, o išeivijoje gyvenantys ir tautiečius buriantys „Už užsienio lietuvių telkimą“. Kaip ir kasmet, renginio metu Užsienio reikalų ministerija įvardins asmenį, kuriam bus skirtas ministerijos inicijuotas apdovanojimas „Už viso gyvenimo nuopelnus“.

„Globalios Lietuvos apdovanojimus“ organizuoja tarptautinių profesionalų tinklas „Global Lithuanian Leaders“, telkiantis diasporos atstovus Lietuvos vardui garsinti, ekonominiam ir visuomeniniam šalies potencialui stiprinti bei globalioms galimybėms Lietuvai kurti. „Globalios Lietuvos apdovanojimus“ globoja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Šių metų Apdovanojimų partneriai yra Užsienio reikalų ministerija, „Teo“ ir „Omnitel“, DNB bankas, advokatų kontora „Cobalt“ bei tarptautinis lino gaminių prekės ženklas „LinenMe“. Daugiau informacijos apie šių metų ,,Globalios Lietuvos apdovanojimus“ ir visus 37 nominantus iš 14 valstybių rasite čia: www.gllawards.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)