69 metų inžinierius Joaquinas Garcia vienoje savivaldybei priklausančioje vandens įmonėje Kadiso mieste pradėjo dirbti 1990 metais, rašo „The Times“. Paskutinį kartą darbo vietoje jis pasirodė 2004 metais, bet ir toliau gaudavo metinį 37 tūkst. eurų atlyginimą.

2010 metais, kai J. Garciai turėjo būti įteikta atminimo lentelė už 20 metų trunkančią tarnybą, Kadiso mero pavaduotojas Jorge Blasas Fernandesas, pasamdęs J. Garcią, susidomėjo, kur jis yra, rašo politico.eu.

„Manėme, kad vandens įmonė jį prižiūri, bet pasirodė, kad taip nėra“, - teigė J. B. Fernandesas.

Ketvirtadienį J. Garciai buvo skirta 27 tūkst. eurų bauda už neatėjimą į darbą. Atleisti jo negalima, nes jis jau sulaukė pensijinio amžiaus.

J. García teisme tvirtino, kad darbe pasirodydavo kiekvieną dieną nuo 8 val. iki 15 val., nes turėdavo išlaikyti šeimą. Tačiau jis taip pat sakė, kad buvo tapęs bendradarbių patyčių auka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)