Jau ilgiau nei pusantrų metų „Maximos“ programėlės naudotojai, kurių yra daugiau nei 700 tūkst., turi galimybę savitarnos kasose apsipirkti be popierinių kvitų. Kaip teigiama pranešime, atsisakiusių spausdinti popierinius kvitus savitarnos kasose pirkėjų skaičius nuolat auga.

Nuo šiol programėlės naudotojų pasirinkimu popieriniai kvitai nebus spausdinami ir įprastose kasose. Popierinio kvito nepageidaujantiems skaitmeninis jo variantas yra siunčiamas į elektroninio pašto dėžutę. Šį nustatymą lengva pasirinkti programėlėje, o esant poreikiui – bet kada jį pakeisti.

„Pastebime tendenciją, jog vis daugiau „Maximos“ pirkėjų įsidiegia „Maximos“ programėlę išmaniajame telefone bei naudojasi jos teikiamomis naudomis, pavyzdžiui, renkasi galimybę popierinį kvitą iškeisti į skaitmeninį. Tai užtikrina ir patogesnį būdą sekti savo išlaidas bei taupyti – kitaip nei popieriniai, elektroniniai kvitai tvarkingai rūšiuojami, nepasimeta.

Be to, pirkėjui kvitas reikalingas dėl prekių grąžinimo ar garantijos“, – teigia Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

Kaip atsisakyti popierinio kvito spausdinimo?


Popierinius kvitus pakeisti į skaitmeninius tereikia „Maximos“ programėlės skiltyje „Daugiau“ savo profilyje nurodyti elektroninio pašto adresą, kuriuo pageidaujama gauti kvitus ir patvirtinti popierinių kvitų atsisakymo pasirinkimą (Daugiau -> Profilis ir nustatymai -> Jūsų sutikimai). Vieną kartą pasirinktas nustatymas galioja visiems tolesniems apsipirkimams visose kasose.

„Maximos“ programėlės nustatymuose atsisakius spausdinti kvitus, atsiskaitymo metu kasoje tereikia nuskaityti QR kodą ir išlaidos, gautos nuolaidos ir kita informacija atsidurs elektroniniame kvite, o šis bus automatiškai išsiunčiamas pirkėjui į elektroninio pašto dėžutę.

„Maximos“ programėlę telefone parsisiuntę pirkėjai ją gali susieti su mokėjimo kortele. Teigiama, kad programėlė gali pakeisti ir plastikinę lojalumo kortelę, netgi akcijų leidinį.

Programėlėje taip pat galima surasti artimiausią „Maximos“ parduotuvę ir jos darbo laiką, atnaujinti savo kontaktinę informaciją, palikti atsiliepimą apie įsigytą prekę, užduoti klausimą ar pateikti pasiūlymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)