41-erių D. Šulnis bendrovės „Invalda“ prezidentu buvo 2006-2011 metais, o pastaruoju metu buvo valdybos nariu. Jis yra baigęs Vilniaus universiteto Ekonomikos fakultetą, o nuo 2012 m. JAV Duke universitete studijuoja verslo administravimą.

Per karjeros metus D. Šulnis dirbo FMĮ „Finasta“, UAB „Invalda nekilnojamojo turto valdymas“ vadovu, sukaupė įvairiapusės patirties (įskaitant ir tarptautinę) įmonių procesų valdymo, verslų pertvarkymo, komandų formavimo bei įmonių įsigijimo ir pardavimo sandorių įgyvendinimo srityse. Šiuo metu D. Šulnis yra bendrovių „Vilniaus baldai“, „Invaldos nekilnojamo turto fondas“, „Litagra“ ir kitų įmonių valdymo ir priežiūros organų narys.

D. Šulnis yra bendrovės akcininkas, kuriam nuosavybės teise priklauso „Invaldos“ 2.219.762 akcijų arba 4,29 proc. įstatinio kapitalo ir 4,76 proc. balsų, balsų dalis iš viso (su kartu veikiančiais asmenimis) – 22,93 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)