Nusprendėme vietoj įprastų skaičių linijoje naudoti mūsų vaistinių tinklo pavadinimą – tokiu būdu klientams paprasčiau įsiminti nemokamos informacijos numerį. Tereikia žinoti linijos kodą ir mūsų pavadinimą“, – aiškino UAB „ Farma “ vykdančioji direktorė Aurelija Maldutytė .

Norint paskambinti į „Farmos“ informaciją, reikia surinkti gerai žinomą nemokamos informacijos linijos kodą 8 800 ir žodį „farma“, spaudžiant mygtukus telefono aparate su atitinkamomis raidėmis (t.y. 32762).

8 800-FARMA linija bus vartotojams teikiamos konsultacijos, kaip vartoti vaistus, koks konkrečių vaistų poveikis, indikacijos, taip pat apie vaistinių tinklo darbo laiką, specialius pasiūlymus. Konsultacijas teiks „Farma“ vaistininkės.

Telefono numeriai su bendrovių pavadinimais Vakarų valstybėse jau seniai įprasti ir populiarūs, tačiau Lietuvoje dar nenaudojami. Tyrimai rodo, kad vartotojui daug lengviau atsiminti bendrovės pavadinimą, o nemokamos linijos kodas visiems yra vienodas.

Vaistinių tinklas „ Farma “ šiuo metu vienija 46 įvairiuose Lietuvos miestuose esančias vaistines.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją