„Indrė yra viena ryškiausių ir labiausiai patyrusių makroekonomikos eksperčių Lietuvoje, kurios įžvalgas vertina verslas, viešojo sektoriaus ekspertai ir gyventojai. Džiaugiamės, kad Indrės kompetencijos ir sukauptos žinios sustiprins Šiaulių banko grupę, o jos įžvalgos, tikiu, dabar ir ateityje padės priimti svarbius sprendimus“, – sako Šiaulių banko administracijos vadovas Vytautas Sinius.

„Džiaugiuosi sėkminga „Invalda INVL“ ir Šiaulių banko mažmeninių verslų sandorio baigtimi. Dviem labai stiprioms komandoms suvienijus jėgas laukia veržli ir be galo įdomi kelionė. Tikiu, kad savo sukaupta profesine patirtimi bankininkystės ir finansų srityje galėsiu reikšmingai prisidėti prie dinamiškos INVL ir Šiaulių banko komandos ateities vizijos ir sėkmės vystant ambicingą lietuvišką banko grupę“, – sako I. Genytė-Pikčienė.

I. Genytė-Pikčienė yra sukaupusi 18 metų darbo patirties finansų ir bankininkystės sektoriuje, ekonominės politikos, finansų ir žaliavų rinkų, makroekonominės, sektorinės ir šakinės analizės bei strateginio planavimo srityse.

Ekonomistė dažnai dalinasi įžvalgomis vietos ir tarptautinėse konferencijose, konsultuoja vietos, tarptautinių institucijų atstovus, bendrauja su verslo bendruomene bei aktyviai dalyvauja viešojoje diskusijoje ekonomikos, politikos, finansinio raštingumo ir socialinėmis temomis.

I. Genytė-Pikčienė karjerą pradėjo tuometiniame Vilniaus banke, vėliau yra dirbusi Lietuvos banke, o prieš prisijungdama prie INVL karjerą vystė „Nord/LB“, „DnB NORD“, DNB ir „Luminor“ banke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją