Kaip aiškina tinklas, tokį veiklos rezultatą labiausiai lėmė pernai Kauno „Žalgirio“ arenoje atidarytas naujausias „Impuls“ klubas bei treniruotėms skirtų erdvių plėtra kituose sporto ir sveikatingumo klubuose.

Pasak „Impuls“ vadovo Vidmanto Šiugždinio, per 2013 m. bendrovės investicijos į devynis jau veikiančius sporto ir sveikatingumo klubus visoje Lietuvoje viršijo milijoną litų.

„Tokios kompleksinės investicijos ir lėmė, kad praėjusių metų klubų lankomumas ir apyvarta viršijo mūsų lūkesčius“, ‒ konstatuoja sporto ir sveikatingumo klubų tinklo „Impuls“ vadovas.

„Praėję metai „Impuls“ buvo sėkmingi. Tikimės, kad ir 2014-ieji bus tokie pat džiuginantys. Šiemet planuojame pradėti ir plėsti veiklą Klaipėdoje, kur jau rugsėjį duris atvers naujas „Impuls“ klubas. Bendros investicijos į šį klubą sieks ne mažiau 15 mln. litų”, ‒ teigia „Impuls“ vadovas.

Pasak V. Šiugždinio, šios investicijos leis daugiau nei dešimtadaliu padidinti apyvartą, kuri, prognozuojama, 2014 m. siektų 34 mln. litų.

Tinklą šiuo metu sudaro 9 klubai, iš jų 5 – Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)