Net pusšimtis įmonių komandų nuo ankstyvo ryto rungiasi dvylikoje originalių fizinių ir loginių Heraklio rungčių. Komandoms reikia įveikti „Delfi“ labirintą, ir kurio gali ištrūkti tik sumaniausi, 50 metrų pripučiamą „Impuls“ kliūčių ruožą, ridenti milžinišką „Žinių radijo“ kubą bei demonstruoti drąsą šokant nuo 6 metrų aukščio bokštelio ant pripučiamos „Nissan“ pagalvės ir kopiant į palmę.

Akies ir rankos taiklumą taiklumą dalyviai tikrina disko golfo, fechtavimosi ir gyvosios katapultos varžybose. Taip pat įmonių komandos rungiasi kvadratinio tinklinio, burbulų futbolo ir kartingų konstravimo varžybose bei golfomobilių lenktynėse.

Aukščiausio lygio įmonių vadovai dalyvauja specialiai jiems skirtame „Verslo klasės“ VIP petankės turnyre. Varžybos baigsis iškilminga komandų apdovanojimų ceremonija ir audringu vakarėliu.

„Hercules Trophy“ iššūkiai pasaulyje vyksta jau 16 metų. Juose jau yra dalyvavę daugiau kaip 7 tūkst. komandų net iš 40 pasaulio šalių. Kas tapo Lietuvos „Hercules Trophy Vilnius 2015“ pirmaisiais čempionais paaiškės pasibaigus visoms dvylikai Heraklio rungčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją