„Iki“ parduotuvėse „Judex“ produkciją įsigiję pirkėjai nuo šiandien gali ją grąžinti atgal ir atgauti už pirkinius sumokėtus pinigus.

„Siekiame užtikrinti, kad pirkėjai mūsų parduotuvėse gautų tik aukščiausios kokybės maistą. Todėl reaguodami į pastarosiomis dienomis pasirodžiusią informaciją nusprendėme ne tik nutraukti „Judex“ gaminių prekybą, bet ir gyventojams grąžinti pinigus už mūsų prekybos tinkle įsigytus galimai kenksmingus maisto gaminius“, – sako prekybos tinklo „Iki“ viešųjų ryšių vadovė Berta Čaikauskaitė.

Visi pirkėjai, prekybos tinkle „Iki“ pirkę bendrovės „Judex“ gaminius, gali juos grąžinti į parduotuves ir atgauti sumokėtus pinigus, pateikę pirkimo kvitą.

Susigrąžinti pinigus prekybos tinkle „Iki“ galima už visus „Judex“ gaminius, taip pat prekybos tinklo privačių prekės ženklų „Iki“ ir „Cento“ šaldytus gaminius, kuriuos gamino įmonė „Judex“ – „Cento lietinius su sūriu“, „Cento koldūnus su mėsos įdaru, „Iki“ tarkuotų bulvių cepelinus ir „Iki“ žemaičių blynus.

„Iki“ parduotuvėse įsigiję „Judex“ produkcijos pirkėjai galės ją grąžinti ir atgauti sumokėtus pinigus pateikę pirkimo čekį.

Pirkėjams, įsigijusiems „Cento lietinius su sūriu“, „Cento koldūnus su mėsos įdaru, „Iki“ tarkuotų bulvių cepelinus ir „Iki“ žemaičių blynus, pirkimo čekio pateikti nereikės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)