„Pirmą kartą parduotuvę atidarėme tokio dydžio prekybos centre. 3 širdelių parduotuvės asortimentas ir paslaugos orientuoti į laiką taupančius – tiek į Vilniaus centrinio verslo rajono darbuotojus, lankytojus, tiek į patogiai apsipirkti norinčius gyventojus“, – pranešime spaudai sakė Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Teigta, kad 1300 kv. metrų prekybinio ploto parduotuvėje bus užtikrinamas plačiausias, iki 11 tūkst. prekių, asortimentas.

Greitesniam apsipirkimui naujoje parduotuvėje įrengtos „IKI Bitutė“ savitarnos kasos, veiks ir įprastos. Lankytojams parduotuvė atvira kasdien nuo 8 iki 21 val.

Tarptautinei „Rewe“ grupei priklausantis prekybos tinklas „Iki“ Lietuvoje veikia nuo 1992 metų.

Turėdamas 245 parduotuves visoje Lietuvoje, „Iki“ yra vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų. Tarp didžiausių šalies darbdavių esanti bendrovė yra įdarbinusi apie 5,5 tūkst. darbuotojų.

Prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidaręs penkias autonomines parduotuves su „Iki“ prekių ženklu. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ ir nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją