„Kurdama ir vystydama gaminius, IKEA taiko griežtą rizikos vertinimo ir testavimo programą, kurios tikslas – užtikrinti, kad gaminiai, kuriais prekiaujama, atitiktų visus rinkose galiojančius įstatymus ir standartus. Nepaisant šių pastangų, pastebėjome, jog po ilgesnio naudojimo tamsiai pilkos spalvos 40 W USB įkroviklio ÅSKSTORM laidas, apvyniojus aplink įkroviklį arba sulenkus pirmyn ir atgal, gali būti pažeistas arba sulūžti. Pažeistas laidas gali sukelti šiluminius nudegimus ir elektros smūgį. Dėl šios priežasties tamsiai pilkos spalvos 40 W USB įkrovikliai ÅSKSTORM išimami iš prekybos“, – rašoma panešime žiniasklaidai.

Įkroviklis

Tamsiai pilkos spalvos 40 W USB įkroviklį ÅSKSTORM galima atpažinti pagal modelio numerį ICPSW5-40-1, nurodytą kitoje USB įkroviklio pusėje esančioje etiketėje.

Įkroviklis

Pirkėjai grąžinti turimus šio modelio įkroviklius gali į bet kurią prekybos vietą IKEA ir atgauti visus sumokėtus pinigus. Pirkimo kvitas nereikalingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją