Detalių neatskleidžia


Praėjusią savaitę susisiekimo ministras Marius Skuodis prasitarė, kad Lietuva svarsto įsigyti Latvijos nacionalinės oro bendrovės akcijų.

Buvo aiškinta, kad su Latvijos susisiekimo ministru jau turėti du pokalbiai, o šiai dienai vyksta derybos dėl sandorio sąlygų.

„Aš manau, sąlygos tokiu atveju turėtų būti tokios, kad dalis lėktuvų turėtų stovėti ir bazuotis čia, rotuotis iš Lietuvos“, – sakė M. Skuodis.

Pasak jo, kol kas tai – bendras klausimas, ar Lietuva galėtų ir norėtų įsigyti dalį įmonės.

Paprašius suteikti daugiau informacijos apie galimą pirkinį, Susisiekimo ministerija daugiau informacijos nepateikė.

„Kol kas šia tema daugiau informacijos suteikti negalime, kai galėsime, neabejotinai informuosime žiniasklaidą ir visuomenę“, – teigta gautame atsakyme.

Yra sudėtingoje situacijoje


Nacionalinės aviacijos asociacijos LAVIA valdybos pirmininkas Aleksandras Nemunaitis „Delfi“ pasakojo pats prieš porą mėnesių dalyvavęs Rygos aviacijos forume, kur atviru tekstu Lietuva ir Estija buvo kviečiamos investuoti į „airBaltic“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)