Juo tapo buvęs generalinės direktorės pavaduotojas Arvydas Arnašius.

Prieš pradėdamas dirbti VšĮ „Investuok Lietuvoje“ A. Arnašius sukaupė solidžią darbo privačiame sektoriuje patirtį.  Anksčiau jis užėmė vadovaujančias pozicijas  „Western Union“,  „Johnson & Johnson“ bei  „Price Waterhouse Coopers“.  Jis turi daugiau nei 15 metų tarptautinės patirties valdymo, procesų optimizavimo, finansų ir rinkodaros, startuolių ir naujų verslų vystymo srityse.

A. Arnašius yra įgijęs ekonomikos bakalauro laipsnį Vilniaus universitete bei finansų ir rinkodaros magistro laipsnį Ilinojaus universitete JAV. Jis laisvai bendrauja trimis užsienio kalbomis.

„VšĮ „Investuok Lietuvoje" veikla pritraukiant užsienio investicijas yra svarbi ne tik dabartinei Lietuvos ekonomikai kuriant darbo vietas šalyje, bet ir  formuojant mūsų šalies įvaizdį ateičiai. Dabartine mūsų veikla demonstruoja gerus rezultatus, tačiau visuomet yra kur tobulėti. Lietuva turi labai didelį potencialą – išsilavinusius ir talentingus darbuotojus, gebančius kurti aukštą pridėtinę vertę – kuris turi buti tinkamai viešinamas tikslinėse rinkose. Šiuos tikslus jau įgyvendiname ir toliau nuosekliai įgyvendinsime”, ‒ teigia A. Arnašius.

Ateityje Ūkio ministerija ketina skelbti konkursą VšĮ „Investuok Lietuvoje“ generalinio direktoriaus pareigoms užimti.  A. Arnašius laikinai eis generalinio direktoriaus pareigas iki šio konkurso rezultatų paskelbimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)