Pasižymi gera kaina

Šiuo metu, kaip skelbta, jau vyksta pasiruošiamieji darbai ir tai bus pirmoji šio tinklo parduotuvė mūsų šalyje. Lenkijoje šis ženklas žinomas kaip pigesnių drabužių parduotuvė, tačiau čia bus galima rasti ir avalynės, namų apyvokos, interjero daiktų.

Kad įmonė ieško darbuotojų, galima matyti ir darbo skelbimų portaluose. Vienas iš skelbimų patalpintas portale cvbankas.lt

Jame ieškoma parduotuvės vadovo pavaduotojo. Be kitų darbo aprašymų skelbiama, kad poziciją užimantis žmogus turės prisidėti prie naujo prekės ženklo vystymo ir jo žinomumo didinimo Lietuvoje, o kaip papildomą naudą galės gauti nuolaidas „CCC grupės“ parduotuvių tinkle.

„Delfi“ šaltiniai teigė, kad šiuo metu grupė vykdo aktyvią plėtrą į kitas Europos šalis. Neseniai „HalfPrice“ duris atvėrė ir Latvijoje, o pačiose parduotuvėse galima rasti ir puikiai žinomų vardinių prekių ženklų.

Kol kas, redakcijos žiniomis, įmonė didelių plėtros planų Lietuvoje neturi, situaciją diktuos rinka.

Konkurentas „Humanai“

Kainas stebinčio portalo Pricer.lt maisto krypties vadovas Petras Čepkauskas tikino tokiu lenkų įmonės sprendimu žengti į Lietuvą nesistebintis.

„Tai labai panašu į „Pepco“, gal tik drabužių daugiau. Ji pasižymi žemomis kainomis, kurios tikslinis segmentas būtent ir yra „Sinsay“, „Pepco“ pirkėjai, žmonės, įsigyjantys rūbus iš prekybos tinklų“, – apibūdino jis.

Petras Čepkauskas

Rinkos, kaip patikino, naujo žaidėjo atėjimas stipriai nepaveiks.

„Tai eilinis kategorijos žudikas, kuris tikrai ras savo klientą. Pasižiūrėjus kainodarą – didžiausia grėsmė bus dėvėtų rūbų parduotuvei „Humana“, tačiau bet kuriuo atveju viskas vyks esamų žaidėjų sąskaita, – sakė jis.

„CCC Group“ įmonių grupė, sudaro 5 vienas kitą papildantys prekiniai ženklai: CCC, Modivo, eavalyne.lt, HalfPrice ir DeeZee. CCC tinklas veikia net 29 pasaulio šalyse, kur turi beveik 1000 parduotuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)