„Didžiųjų nuolaidų dienos „Jamam“ tapo tradicine akcija, kurią žino dauguma Lietuvos gyventojų ir kuri kiekvieną sykį sutraukia šimtus tūkstančių lankytojų“, – sako Dominykas Mertinas, „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos vadovas.

Tradiciškai tris dienas vyksiančios akcijos „Jamam“ metu Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolių“ lankytojai galės rinktis prekes ir paslaugas su specialiais pasiūlymais ir nuolaidomis iki 50 proc. beveik 900 parduotuvių ir paslaugų vietų.

Nuolaidos bus taikomos aprangai, avalynei, kosmetikai ir grožio prekėms, žaislams, namų interjero detalėms, elektronikai, buitinei technikai, knygoms bei daugeliui kitų prekių ir paslaugų. Didžiųjų nuolaidų dienų „Jamam“ metu „Akropoliuose“ veikiančiose „Maxima“ parduotuvėse taip pat bus galima rasti daug išskirtinių pasiūlymų ir nuolaidų.

Šiais metais, kaip ir anksčiau, didžiųjų nuolaidų dienos vyks ir Latvijoje veikiančiuose „Akropolis Group“ valdomuose prekybos ir pramogų centruose.

Didžiųjų nuolaidų dienos „Jamam“ organizuojamos nuo 2009 metų du kartus per metus – gegužės ir lapkričio mėnesiais. Nuolaidų dienos nebuvo organizuojamos tik pandemijos laikotarpiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją