„Siekiame, kad mieste ne tik augtų užsienio svečių skaičius, bet ir kurtųsi naujos tarptautinės kompanijos, atsirastų aukštos pridėtinės vertės darbo vietos. Naujosios vadovės bei valdybos sukaupta patirtis padės tinkamai sustyguoti organizacijos prioritetus skirtingose srityse“, – pranešime sakė Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Adomas Bužinskas.

D. Aleksandravičienė prieš tai daugiau nei 6 metus dirbo „Lietuvos geležinkelių“ grupės keleivių vežimo bendrovės „LTG Link“ verslo vystymo ir rinkodaros departamento vadove, 2019–2021 m. užėmė ir valdybos narės poziciją. Dar anksčiau ji patirtį kaupė dirbdama universitete „Vilnius Tech“, renginių bilietų platinimo kompanijoje „Bilietai.lt“ ir kt.

Dovilė Aleksandravičienė

Suformuota ir organizacijos „Go Vilnius“ nepriklausoma valdyba, kuri padės vadovei rūpintis sostinės tarptautinio įvaizdžio formavimu, atvykstamojo laisvalaikio ir konferencijų turizmu, užsienio investicijų ir verslo skatinimu.

Valdybą sudaro Justas Morkūnas, kuris šiuo metu užima kibernetinio saugumo bendrovių „NordSecurity“ ir „NordLayer“ produkto komercijos vadovo poziciją. Taip pat Božena Petikonis-Šabanienė, kuri šiuo metu dirba tarptautinės žaliosios energetikos bendrovės „Ignitis renewables“ personalo vadove, taip pat yra „American Chamber of Commerce in Lithuania“ valdybos vicepirmininkė. Trečioji valdybos narė – Eglė Girdauskaitė-Mackelė, šiuo metu užima Vilniaus miesto savivaldybės komunikacijos vadovės poziciją.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją