„Nors Lietuvoje 2010 metais ne gyvybės draudimo rinka susitraukė dar apie 4,3 proc., o metai buvo gausūs įvairių stichinių nelaimių, atsakingai prisiimamų rizikų bei sėkmingo išlaidų valdymo dėka mums pavyko užtikrinti stabilią ir pelningą įmonės veiklą”, - teigė „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filialo generalinis direktorius Kęstutis Motiejūnas.

Pernai „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filialas pasirašė draudimo įmokų už daugiau kaip 66 mln. Lt, sudarė daugiau kaip 332 tūkst. draudimo sutarčių, o klientams atlygino žalą už daugiau kaip 38 mln. Lt.

„Gjensidige Baltic“ - antrinė Norvegijos draudimo bendrovės „Gjensidige Forsikring“ įmonė, veikianti Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje per 2010 metus uždirbo 16,66 mln. Lt pelno. 2010 metais „Gjensidige Baltic“ pasirašytos įmokos siekė 173,53 mln. Lt, klientams už žalas išmokėta per 137,25 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją