„Vilniaus prekybos“ antrinė įmonė „Ermi group“ neseniai pasirašė pirkimo sutartį su „MyInvest Estonia“, kuriai ir priklauso „Bauhof“ įmonė, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Apdailos, sodo prekių ir statybinių medžiagų parduotuvių tinklas „Ermitažas“, plėsdamas veiklą Lietuvoje ir Estijoje, jungiasi su didžiausiu šios šalies statybinių medžiagų ir sodo prekių parduotuvių tinklu „Bauhof“, valdančiu 13 prekybos centrų kaimyninėje valstybėje. Lietuvoje šiuo metu „Ermitažui“ priklauso 9 parduotuvės, šiemet planuojama atidaryti dar tris.

„Eidami į užsienio rinką, norėjome išsirinkti geriausią partnerį ir apsistojome ties „Bauhof“, nes pamatėme dideles jo galimybes, tai – solidi, gerai veikianti organizacija“, – sako Marijus Kriščiūnas, valdymo (holdingo) įmonės „Ermi group“ direktorius, kartu einantis UAB „Ermitažas“ vadovo pareigas.

Pasak Marijaus Kriščiūno, įmonių susijungimas padeda tvirtus pamatus tolimesnei verslo plėtrai Baltijos šalyse ir stabiliam veiklos tęstinumui. Prekių ženklas „Bauhof“ nebus keičiamas – jis lieka Estijoje, o „Ermitažo“ ženklas – Lietuvoje, abi įmonės galės pasiūlyti klientams įvairesnių prekių bei patrauklesnę apsipirkimo patirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)