Kaip skelbiama „Nasdaq” Vilniaus biržoje pateiktoje neaudituotoje finansinėje ataskaitoje, įmonės pardavimų pajamos pirmąjį pusmetį siekė 10,10 mln. eurų, prieš metus – 7,15 mln. eurų.

„Dėl COVID-19 ir šalyje įvesto karantino įmonė pirmą šių metų pusmetį susidūrė su įvairiais iššūkiais, tačiau iš esmės įmonės pusmečio rezultatų pandemija nepaveikė. Karantino metu dalis darbuotojų dirbo nuotoliniu būdu, o parduotuvių ir serviso veikla buvo pertvarkyta taip, kad būtų sumažinta nereikalingų kontaktų ir užkirstas kelias galimam užsikrėtimui“, – nurodo įmonė.

„East West Agro“ taip pat skelbia, kad pirmąjį šių metų pusmetį įmonė papildomų pajamų gavo iš eksporto.

„Pavyko praplėsti pardavimų geografiją, naujų prekybos partnerių rasta Latvijoje, Lenkijoje, Suomijoje, Irane ir Ukrainoje. Į šias rinkas buvo tiekta tiek nauja, tiek ir naudota žemės ūkio technika“, – nurodo įmonė.

Prognozuojama, kad 2020 metais įmonės numatomos pardavimų pajamos turėtų siekti 23,5 mln. eurų. Pelnas prieš apmokestinimą turėtų siekti 1,22 mln. eurų, EBITDA (pelnas prieš palūkanas, mokesčius, nusidėvėjimą bei amortizaciją) sieks 2,3 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)