Nuo lapkričio paslaugų krepšelių sistema įsigaliojo ir privatiems banko klientams.

Siekiant ir toliau paprastinti kainodarą, padaryti ją klientui aiškesne bei nuoseklia buvo nuspręsta pasiūlyti paslaugų krepšelius ir verslo klientams.

„Išgryninome populiariausias verslo kasdienes paslaugas ir sudėjome jas į krepšelius, kad kiekvienas verslas pagal savo veiklos apimtis galėtų pasirinkti tinkamiausią. Susiplanuoti biudžetą kasdieniams verslo finansams nuo šiol bus ir paprasčiau, ir pigiau.

Pavyzdžiui, pasirinkęs mūsų siūlomą paslaugų krepšelį, verslininkas turi galimybę sutaupyti beveik dvigubai nei krepšelio paslaugas pirkdamas atskirai“, – pranešime spaudai sako DNB banko smulkių verslo klientų departamento vadovas Andrius Ivašauskas.

Verslo klientai galės rinktis iš trijų skirtingų paslaugų krepšelių – „BizKit S“, „BizKit M“, „BizKit L“. Šiuos krepšelius verslo klientai gali užsisakyti jau dabar.

Paties paprasčiausio „BizKit S“ krepšelio vertė sieks 5 eurus per mėnesį. Jį sudarys dvi sąskaitos, 10 pervedimų internetu eurais, lėšų įskaitymai į sąskaitą, debeto kortelė ir kodų generatorius. Vidutiniškai už tokias paslaugas atskirai sumokama apie 10 eurų per mėnesį.

„BizKit M“ krepšelį sudarys keturios sąskaitos, 25 pervedimai internetu eurais, lėšų įskaitymai į sąskaitą, dvi debeto kortelės, kredito kortelė ir kodų generatorius. Šio krepšelio kaina sieks 9 eurus per mėnesį, kai vidutiniškai už tokias paslaugas atskirai sumokama apie 23 eurą.

„BizKit L“ krepšelį sudarys neribotas skaičius sąskaitų, 55 pervedimai internetu eurais, lėšų įskaitymai į sąskaitą, dvi nemokamos debeto kortelės, kredito kortelė, kodų generatorius. Šio krepšelio kaina sieks 18 eurų per mėnesį, kai vidutiniškai už tokias paslaugas atskirai sumokama apie 36 eurus.

Be to, nebeliks dabartinių sąskaitos tvarkymo ir lėšų įskaitymo į sąskaitą mokesčių. Juos pakeis vienas minimalus sąskaitos mokestis – 2,2 euro per mėnesį už vieną sąskaitą.

Todėl klientai, kuriems nėra aktualus bankinių paslaugų krepšelis kas mėnesį už kiekvieną turimą sąskaitą mokės minimalų sąskaitos mokestį ir standartinius įkainius pagal atnaujintą kainoraštį.
Keičiasi pervedimų eurais kaina – pervedimai banko viduje kainuos 0,29 Eur, į kitus bankus – 0,39 Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)