Kaip teigiama pranešime, departamentas nuo penktadienio vakaro ėmė gauti pranešimus iš Turkijoje esančių turistų apie tai, kad UAB „Star Holidays“ nėra apmokėjusi už jų apgyvendinimą viešbučiuose bei Turkijos apgyvendinimo įstaigų reikalavimą atsiskaityti su viešbučiais turistų lėšomis tiek už jau praleistą kelionėje laikotarpį, tiek už iki kelionės pabaigos likusį laiką. Neapmokėjus, turistai yra iškraustomi iš viešbučių ir priversti patys pasirūpinti apgyvendinimu.

Atsižvelgiant į tokią kritinę situaciją, buvo priimtas sprendimas suorganizuoti ankstesnį Turkijoje esančių turistų grąžinimą į Lietuvą vienu lėktuvu, maršrutu Vilnius – Bodrumas – Antalija - Vilnius, kuris vyks žemiau nurodytu laiku.

Turistai, šiuo metu esantys Turkijoje (Bodrumas), turėję grįžti rugsėjo 28 d. ir spalio 5 d., bus parskraidinti UAB „Small Planet Airlines“ orlaiviu.

Išvykimas iš Bodrumo oro uosto 26 d. 8.50 val. vietos (Turkijos) laiku. Atvykimas į Vilnių 26 d. 13.50 val. vietos (Lietuvos) laiku.

Turistai, šiuo metu esantys Turkijoje (Antalija), turėję grįžti spalio 2 d., bus parskraidinti tuo pačiu UAB „Small Planet Airlines“ orlaiviu.

Išvykimas iš Antalijos oro uosto 26 d. 10.40 val. vietos (Turkijos) laiku. Atvykimas į Vilnių 26 d. 13.50 val. vietos (Lietuvos) laiku.

Turistai, šiuo metu esantys Turkijoje (Antalija), turėję grįžti rugsėjo 25 d., bus parskraidinti UAB „Small Planet Airlines“ orlaiviu.

Išvykimas iš Antalijos oro uosto naktį iš 25 d. į 26 d. 01.50 val. vietos (Turkijos) laiku. Atvykimas į Vilnių 26 d. 5.00 val. vietos (Lietuvos) laiku.

Turistai, šiuo metu esantys Ispanijoje (Barselona), turėję grįžti rugsėjo 26 d., bus parskraidinti UAB „Small Planet Airlines“ orlaiviu.

Išvykimas iš Girona oro uosto rugsėjo 26 d., 11.00 val. vietos (Ispanijos) laiku. Atvykimas į Vilnių rugsėjo 26 d., 15.20 val. vietos (Lietuvos) laiku.

UAB „Star Holidays“ ir kelionių agentūros, pardavusios UAB „Star Holidays“ keliones turistams, prašomi nedelsiant pasirūpinti turistų informavimu apie nurodytus paankstintus skrydžių laikus bei suteikti įmanomą pagalbą turistų atvykimui į vietinius oro uostus. Prašome kelionių agentus šią informaciją skubiai perduoti kitoms kelionių agentūroms.

Departamentas praneša, kad jau grąžinti turistai iš Graikijos (Kreta), lėktuvas Tarptautiniame Vilniaus oro uoste nusileido šiandien, šeštadienį, 13.00 val.

Informaciją apie minėtų skrydžių laiką prašome pasitikslinti Departamento tinklapyje adresu www.tourism.lt arba Tarptautinio Vilniaus oro uosto tinklapyje adresu www.vilnius-airport.lt.

Į Departamentą sekmadienį (26 d.) dėl papildomos informacijos nuo 8.00 iki 15.00 val. galima kreiptis bendruoju telefonu Nr. 85 210 8796.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)