„DelfinGroup“ iki šiol daugiausia buvo žinoma už Latvijos ribų kaip „Nasdaq“ Rygos vertybinių popierių biržos Baltijos pagrindinio sąrašo akcijų emitentė. Lietuvos rinka yra pirmoji, kurioje nuolat veiks „Banknote“ filialų tinklas.

„Tai – pirmasis „DelfinGroup“ žingsnis už Latvijos rinkos ribų, kurį žengiame pasitelkę per daugiau kaip 15 darbo metų Latvijoje sukauptą patirtį. Visą šį laiką tobulinome savo finansines paslaugas, reaguodami į visuomenės poreikius ir nuolat atnaujindami bei tobulindami paslaugų portfelį“, – sako Didzis Admidinšas, „DelfinGroup“ valdybos pirmininkas.

Jis priduria, kad žengdama į Lietuvos rinką bendrovė siūlys lombardo paslaugas, taip pat – sustiprins žiedinės ekonomikos principų įgyvendinimą Lietuvos visuomenėje, teikdama visą naudotų ir šiek tiek naudotų prekių pirkimo-pardavimo paslaugų ciklą.

„DelfinGroup“ parduotuvė „Banknote“

„Nuo veiklos pradžios 2009 metais „DelfinGroup“ ženkliai pakeitė lombardų industriją Latvijoje, įtvirtindama modernius standartus. Dabar, pasitelkę savo patirtį, kryptingai plėtosime panašias paslaugas Lietuvoje, įskaitant nuotolinį pirkimą ir skaitmeninį prekių vertinimą“, – pabrėžia D. Admidinšas.

Įmonės valdybos pirmininko teigimu, naujų filialų atidarymas Vilniuje yra tik pradžia, ir laikui bėgant jų bus atidaroma daugiau, siūloma dar daugiau paslaugų. Pavyzdžiui, planuojama netrukus atidaryti žiedinės ekonomikos internetinę parduotuvę Lietuvoje. Ji veiks taip pat, kaip bendrovės turima Latvijoje, kur jau galima pasirinkti iš daugiau kaip 50 000 naudotų ir šiek tiek naudotų prekių.

Pirmieji penki filialai Vilniuje įsikurs gausiai apgyvendintose vietose, viena iš jų – prekybos centre „Mandarinas“.

AS „DelfinGroup“ yra licencijuota fintech įmonė, įkurta 2009 m. ir veikianti su prekių ženklais „Banknote“ ir VIZIA. Įmonė siūlo vartojimo ir lombardo paskolas, naudotų prekių pardavimą internetu. Turi daugiau nei 90 filialų visoje Latvijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją