Ketvirtadienį V. Putinas tiesioginiame televizijos eteryje atsakinėjo į gyventojų klausimus ir skundus. Vienas jų buvo susijęs su komunalinių paslaugų įmonėmis Sankt Peterburge.

V.Putinas, komentuodamas gyventojų skundus, išreiškė nepasitenkinimą gyventojus pasiekiančiomis sąskaitomis.

„Caro” žodžiai virsta įsakymu - Frunzės rajono administracija atliko patikrinimą, pasirinkdama „City Service“ grupės įmonės aptarnaujamą namą. Remdamasi tais pačiais duomenimis, tyrimą pradėjo ir Sankt Peterburgo miesto prokuratūra.

Penktadienį „City Service“ pranešime teigė, kad Sankt Peterburgo miesto Frunzės rajono administracija pripažino klydusi ir nepagrįstai užsipuolusi „City Service“ grupės bendrovę „Zhilkomservis Nr.3 Frunzenskovo rajona”.

„City Service“ generalinis direktorius Žilvinas Lapinskas tvirtina esąs įsitikinęs, kad pripažinus klaidą prieš grupės bendrovę pradėti tyrimai netrukus bus nutraukti.

Pasak įmonės, Rusijos žiniasklaida pranešė, kad V.Putino komentuoti skundai buvo gauti iš namo, kurį aptarnauja valstybinė įmonė, o „City Service“ grupė į šia istoriją buvo įtraukta per klaidą.

„City Service“ Rusijoje dirba nuo 2006 m., kuomet pradėjo veiklą Sankt Peterburge. Rusijoje įmonių grupės aptarnaujamų pastatų plotas siekia 4,2 mln. kv. metrų. Grupė taip pat dirba Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)