„Per ilgus metus esame sukūrę tai, kuo galime didžiuotis – padažų produkciją, palengva pradedančią garsinti mūsų šalį. Tad naujų rinkų paieška, yra viena esminių įmonės veiklos krypčių, į kurią koncentruojamės pastaruosius kelis metus“, – sako D. Grinkevičius.

Anot jo, pirmieji partnerystės ryšiai su Taivano atstovais buvo užmegzti neseniai šioje šalyje vykusioje parodoje.

„Parodos metu, turėjome unikalią galimybę ne tik parodyti ką kuriame, bet ir supažindinti su gaminiais bei jų skonių įvairove. Tai vienas įdomesnių susitikimų, su visai kitokia verslo kultūra, tačiau greitai priimančia sprendimus. Jau po kelių dienų, sukirtome rankomis ir pradėjome bendradarbiavimą“, ­– sako jis.

Pasak „Daumantai LT“ atstovų, į Taivaną pradedami eksportuoti majoneziniai „Daumantų“ salotų padažai, barbekiu bei egzotiški padažai, taip pat kečupai ir majonezai, kurie bus gabenami laivu, o prekybos tinkluose pasirodys dar rugsėjį.

Lietuvoje veikiantys „Daumantai LT“ savo produkciją eksportuoja į daugiau nei 20 šalių, tarp jų – Jungtiniai Arabų Emyratai, Izraelis, Skandinavijos, JAV, Europos ir Azijos šalys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)